Υλικά:

  • 4 ντομάτες
  • μανιτάρια όσα θέλουμε
  • 30γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 αυγό
  • 60γρ. ανθότυρο ή 75γρ. μυζήθρα ή  30γρ. τυρί σκληρό ή 45γρ. ζαμπόν

Εκτέλεση

  •  Περνάτε τις ντομάτες από τον μύλο των χορταρικών.
  • Τις βάζετε σε ένα τεφάλ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε να πάρουν βράσεις μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Μετά ρίχνουμε το τυρί τριμμένο ή το ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια και μετά από λίγο ρίχνουμε και το αυγό, χτυπημένο.