Υλικά:
- 4 ντομάτες
- μανιτάρια όσα θέλουμε
- 30γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 αυγό
- 60γρ. ανθότυρο ή 75γρ. μυζήθρα ή 30γρ. τυρί σκληρό ή 45γρ. ζαμπόν
Εκτέλεση
- Περνάτε τις ντομάτες από τον μύλο των χορταρικών.
- Τις βάζετε σε ένα τεφάλ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε να πάρουν βράσεις μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Μετά ρίχνουμε το τυρί τριμμένο ή το ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια και μετά από λίγο ρίχνουμε και το αυγό, χτυπημένο.