Υλικά (2 μερίδες)

  • 2 αυγά, 60 γρ τυρί ψιλοκομμένο σε κυβάκια
  • 2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες, 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, 5-6 κλαδάκια μαιντανό
  • 2 κ σούπας ελαιόλαδο, 1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

  • Χτυπάτε το αυγό με το πιρούνι
  • Ψιλοκόβετε μαϊντανό
  • Τρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη
  • Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά (εκτός από το λάδι)
  • Βάζετε το λάδι στη φωτιά να κάψει και τηγανίζετε την ομελέτα (κατά προτίμηση σε αντικολλητικό τηγάνι)