Η ομάδα μας μένει σπίτι και παραμένει ενεργή με online σεμινάρια! 

 5 διαφορετικά σεμινάρια από τις εταιρείες:

  1. Σεμινάριο της Dr. Med. Christine Schrammek Kosmetik για το“Ευαίσθητο δέρμα και πως να το χειριστούμε”.Ξεδιπλώνοντας τα μυστικά του ευαίσθητου δέρματος και ανακαλύπτοντας νέους τρόπους να το ενδυναμώσουμε!!

2. Derma.cosmetics & καλλυντικά που βασίζονται στη χρήση μηχανημάτων: Ενημερωθήκαμε για Μηχανήματα και το συνδυασμό τους με προϊόντα. Εξατομίκευση & εμπειρία = advanced πρωτόκολλα για όλα τα προβλήματα του δέρματος!

3. Δέρμα & Υπερμελαγχρώσεις: ένα σύνθετο πρόβλημα δεν μπορεί παρά να χρειάζεται μια σύνθετη προσέγγιση! Ευχαριστούμε την εταιρεία Schrammek Kosmetik και την Beauté Marine για αυτή την ευκαιρία! 

4. Όσες φορές και να ακούσουμε για τα προϊόντα της medik8 από τους ανθρώπους της medidrops πάντα παίρνουμε κάτι καινούριο! Ευχαριστούμε πολύ Ανδρομάχη και Χριστόφορε!

5. Η κυτταρίτιδα δεν είναι απλά ένα ορμονικό πρόβλημα, αλλά μια σύνθετη νοσογόνος κατάσταση του σύγχρονου τρόπου ζωής και αφορά όλο και περισσότερους άνδρες και γυναίκες, αλλά και όλο μικρότερες ηλικίες! Απολαυστικό και εξονυχιστικό το σεμινάριο της LPG για την επιστημονική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και των λιποδυστροφιων!! Πιο έτοιμοι από ποτέ για πρωτόκολλα express!

Σύντομα θα επανέλθουμε στη πρότερη κανονικότητα, πιο έτοιμοι και πιο αποτελεσματικοί 😀