Μένουμε σπίτι! Μετά τα αναγκαία μέτρα του κράτους και για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 το ChristouLab θα παραμείνει κλειστό για 14 τουλάχιστον μέρες.

Πανικός; Για την αισθητική όχι απαραίτητα. Αν και είναι μεγάλο διάστημα που δεν θα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σπίτι. Και το πιο σημαντικό να μην κάνετε λάθη που μπορεί να σας φέρουν πίσω στις συνεδρίες σας όταν επιστρέψετε στο ινστιτούτο. Για να δούμε μερικά από αυτά:

Προϊόντα:

Δεν σταματάμε τις θεραπείες με προϊόντα στο σπίτι. Συνεχίζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί από την αισθητικό μας όσο αφορά ακμή, αντιγήρανση κλπ. Αν το προϊόν σας τελειώσει σε αυτό το διάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας να σας στείλουμε. Αν ξεχάσετε τις οδηγίες πάλι, μπορείτε να μας βρείτε κανονικά στο τηλέφωνό μας 2741024656.

Αποτρίχωση:

Εδώ ανάλογα την θεραπεία που ακολουθείτε πρέπει να δράσετε και ανάλογα.
Αν κάνετε αποτρίχωση με βελόνα ριζική, και κάποιες τρίχες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται μετά από μέρες, ΜΗΝ τραβήξετε τις τρίχες με τσιμπιδάκι. Μπορείτε να τις κόψετε με ψαλιδάκι χαμηλά ώστε να μην ενοχλούν όσο χρειαστεί. Το τσιμπιδάκι θα κάνει κακό στην θεραπεία με ριζική.
Αν κάνετε αποτρίχωση με IPL/Laser και μέσα στο διάστημα που θα είσαστε σπίτι είχαμε να κάνουμε συνεδρία, μπορείτε να ξυρίσετε την περιοχή ώστε να μην σας ενοχλεί η τριχοφυΐα χωρίς να επηρεάσει την συνολική θεραπεία. ΜΗΝ κάνετε με κερί αυτές τις τρίχες καθώς θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Σώμα/Αδυνάτισμα:

Όσο αφορά θεραπείες αδυνατίσματος, δίαιτα κλπ μερικοί απλοί κανόνες είναι οι εξής:

-Προσπαθήστε να μην τσιμπολογάτε.
-Κρατήστε σταθερές τις ώρες γευμάτων, και ενδιάμεσων σνακ.
-Μην μένετε στην κουζίνα πολύ ώρα. Υπάρχουν και άλλα δωμάτια.
-Μην κάθεστε στον καναπέ ή στο κρεβάτι πολλές ώρες. Προσπαθήστε κάθε 30 με 60 λεπτά να σηκώνεστε. Κάντε όσες δουλείες είχατε αφήσει στο σπίτι λόγω έλλειψης χρόνου.
-Προσπαθήστε να κρατήσετε την φυσική σας κατάσταση παρά το κλείσιμο του γυμναστηρίου. Υπάρχουν πολλές οδηγίες στο internet για γυμναστική στο σπίτι χωρίς όργανα, και σε διάφορες διάρκειες ή εντάσεις. Πολύ χρήσιμα εργαλεία σε αυτό είναι το σχοινάκι ή οι σκάλες.

Η ζωή δεν σταμάτησε. Αρκεί να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά μας και να μην παραμελήσουμε τον εαυτό μας. Καλή δύναμη σε όλους και με σοβαρότητα απέναντι στις οδηγίες του κράτους.
Το ChristouLab θα είναι μαζί σας σύντομα.
Μέχρι τότε μπορείτε να μας βρείτε στο 2741024656 για οδηγίες ή αποστολή προϊόντων.

Ευχαριστούμε