Το ChristouLab είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που μετρά ήδη 25 χρόνια ζωής. Πάντα στο ίδιο σημείο στο κέντρο της Κορίνθου.

Ο χώρος μας βέβαια έχει μεγαλώσει με τα χρόνια σε έκταση και είναι πρόσφατα ολικά ανακαινισμένος. Αυτό είναι αναγκαίο για να μπορεί να φιλοξενήσει λειτουργικά και άνετα, όλες τις καινούριες τεχνολογίες και υπηρεσίες που ανακαλύπτουμε. Η τεχνολογία έχει επηρεάσει πολύ και την αισθητική με αποτέλεσμα να είναι αναγκαίο να παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και να επενδύουμε συχνά σε αυτές ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τεχνολογίες και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο και μεγαλύτερο εύρος αναγκών του σώματος και του προσώπου όπως και ανανεωμένες τεχνολογίες που προσφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τις μέχρι τώρα πρακτικές.
Όλα αυτά όμως (χώρος, μηχανήματα) δεν έχουν τόσο σημασία χωρίς το σωστό προσωπικό. Ο παράγοντας του ανθρώπου είναι πάντα πολύ σημαντικό κομμάτι στην αισθητική και διατροφή. Για αυτό και τα άτομα που θα σας εξυπηρετήσουν στο ChristouLab έχουν και την σωστή εκπαίδευση και τη κατάλληλη διάθεση.

Προσπαθούμε να δημιουργούμε ένα φιλικό περιβάλλον από άτομα που νοιάζονται και θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτό που σας ενδιαφέρει στην κατάλληλη τιμή. 

Όλη η προσπάθειά μας σε κάθε τομέα αποσκοπεί αθροιστικά σε ένα μόνο σκοπό. Στην καλύτερη δυνατή κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών σας. Και επειδή οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν τόσο σε είδος όσο και στο τρόπο που θέλουμε να καλυφθούν, θέλουμε να είμαστε σε θέση να αφήσουμε ικανοποιημένους όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Όσο αφορά την άνεση, το αποτέλεσμα στη θεραπεία, το κόστος, και την παρακολούθηση μετά τη θεραπεία. Θέλουμε να αναπτύσσουμε μακρόχρονη σχέση με καθένα πελάτη και όχι να κάνουμε μία πώληση.

Η οικογενειακή αίσθηση διέπει όλα τα άτομα που δουλεύουν στο ChristouLab, για αυτό και η ομάδα μας είναι η ίδια εδώ και χρόνια.
Φυσικά αυτή η αίσθηση πρέπει υποστηρίζεται από την θεωρητική και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας. Όλες μας οι αισθητικοί είναι διπλωματούχοι από το ανώτερο επίπεδο της Ελλάδας του ΑΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμετολογίας Αθηνών. Η διαιτολόγος μας είναι διπλωματούχος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με Μεταπτυχιακό στο ίδιο ίδρυμα. Επιπλέον προσπαθούμε στο μέγιστο να μένουμε ενημερωμένοι σε εξελίξεις και τεχνογνωσία με συχνά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε νέες τεχνικές και ενημερώσεις των κορυφαίων εταιριών του χώρου.

Χρήστου Δροσοπούλου Μαρία
Χρήστου Δροσοπούλου Μαρία
Διπλωματούχος Αισθητικός με 30 χρόνια εμπειρίας και δραστηριότητας στη Κόρινθο. Με μετεκπαιδεύσεις και εξειδίκευση σε θεραπείες προσώπου.
Χρήστου Δήμητρα
Χρήστου Δήμητρα
Πτυχιούχος Διαιτολόγος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με Μεταπτυχιακό Κλινικής διατροφής. Με 13 χρόνια εμπειρίας στην διατροφή και με συνεργασίες με νοσοκομεία ως επιστημονικός συνεργάτης στο Σισμανόγλειο και στο Αγ.Σοφία
Δήμα Αναστασία
Δήμα Αναστασία
Πτυχιούχος αισθητικός από το ΑΤΕΙ Αθηνών Αισθητικής και Κοσμετολογίας. Με 11 χρόνια εμπειρίας, τα 10 από αυτά στο ChristouLab.
Φανή Σούκουλη
Φανή Σούκουλη