Ημιμόνιμο μακιγίαζ φρυδιών
Αποκτήστε φυσικό αποτέλεσμα χωρίς το άγχος ενός μόνιμου τατουάζ

Τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα του προσώπου μας.Η φροντίδα και περιποίησή τους λοιπόν έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή πιο σωστά η μικροχρωμάτωση (micropigmentation), είναι μια αισθητική παρέμβαση που στόχο έχει την διόρθωση, τον καλλωπισμό και την δημιουργία ισορροπίας ατελειών με ημιμόνιμο τρόπο.Ουσιαστικά με την εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου, πραγματοποιείται εμφύτευση στο όριο του χορίου και του υποδέρματος, υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών, ειδικά κατασκευασμένες για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η «εμφύτευση» γίνεται  με την βοήθεια ειδικών αποστειρωμένων βελονών.
Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς το άγχος του μόνιμου τατουάζ, από το οποίο ξέρουμε ότι δύσκολα μπορούμε να απαλλαγούμε.

  • Αν έχουμε αραιά ή κακοσχηματισμένα φρύδια.
  • Αν το φυσικό χρώμα των φρυδιών μας, χρειάζεται ενίσχυση.
  • Αν έχουμε αφύσικο αποτέλεσμα σαν συνέπεια μιας παλιότερης κακής εφαρμογής μόνιμου τατουάζ.
  • Αν έχουμε χάσει τα φρύδια μας από κάποια ασθένεια, όπως αλωπεκίαση.
  • Αν κάνουμε χημειοθεραπεία, ειδικά πριν αρχίσουν να πέφτουν οι τρίχες. Έχει εξακριβωθεί πως κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, η μελάνη απορροφάται τέλεια από το δέρμα κι έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχει διάρκεια 1-3 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος. Σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, θολώνει μέχρι να πάρει την τελική μορφή απαλής σκιάς. Σε αυτήν τη φάση, είτε επιλέγουμε να το ανανεώσουμε με μία συνεδρία συντήρησης και να φέρουμε πίσω στη ζωή τις τριχούλες είτε το αφήνουμε να εξαφανιστεί οριστικά!