Κρυολιπόλυση
Καταστρέψτε τα λιποκύτταρα δίνοντας λύση στο τοπικό πάχος

Η επαναστατική μέθοδος λιποκαταστροφής

Εύκολα – Γρήγορα – Αποτελεσματικά

Το Cry Cool Med αποτελεί την εξέλιξη της κρυολιπόλυσης!

Η μέθοδος Cryo Cool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιποκαταστροφής.
Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής.
Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος κερδίζει συνεχώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιποκαταστροφής. Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη.

Τοποθετούμε 2 συμμετρικές κεφαλές στα σημεία με τοπικό πάχος και γίνεται ελεγχόμενη αναρρόφηση της περιοχής. Στη συνέχεια, ψύχουμε τοπικά. Η έκθεση των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, την βιολογική δηλαδή καταστροφή τους. Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει την φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό.

Το Cry Cool Med, διαθέτει την μοναδική πατέντα thermo – contrast, όπου το σημείο εφαρμογής προετοιμάζεται με ειδική θερμοθεραπεία, η οποία αποβάλλει τα οιδήματα και τις κατακρατήσεις, προετοιμάζοντας κατάλληλα τον ιστό, έτσι ώστε η κρυολιπόλυση να δράσει 100% στα λιποκύτταρα, επιτυγχάνοντας μέγιστα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς σύμφωνα με κλινικές μελέτες καταστρέφεται το 25-33% των λιποκυττάρων.

Η μέθοδος απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άντρες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μια μη επεμβατική μέθοδος.
Η μέθοδος προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία ακόμα και εκεί που όλες οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν .

Η μέθοδος εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα, πλάτη και ψωμάκια. Γενικότερα εφαρμόζεται σε περιοχές που συνήθως συσσωρεύεται τοπικό λίπος.

Η αίσθηση της θεραπείας είναι αρκετά άνετη και ευχάριστη. Ο/η ενδιαφερόμενος/η έχει μια αίσθηση ελαφριάς ψύξης η οποία υποχωρεί καθώς η περιοχή μουδιάζει και μετά από λίγα λεπτά μένει μόνο η αίσθηση της αναρρόφησης εώς το τέλος της θεραπείας.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά απο την πρώτη κιόλας συνεδρία. Απαιτούνται 3-4 συνεδρίες ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, ανά 30-45 ημέρες. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για τον απαραίτητο αριθμό συνεδριών συμβουλεύοντας σας προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 60 – 90 λεπτά. Αυτός ο χρόνος είναι απαραίτητος για το αποτέλεσμα. Πολλά μηχανήματα έχουν εικοσάλεπτες εφαρμογές δημιουργώντας την ψευδαίσθηση αλλά όχι το σωστό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί το παντεταρισμένο σύστημα THERMO CONTRAST που επιτρέπει την ταχύτερη ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την αποβολή των τοξινών.

Το αυτόματο σύστημα σταθεροποίσησης της πίεσης επιτρέπει την μικρότερη δυνατή αναρρόφηση, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στον ενδιαφερόμενο. Οι διαφορετικές μεγέθους κεφαλές λύση σε όλα τα προβλήματα ανεξαρτήτως μεγέθους ενώ η 300 χιλιοστών κεφαλή προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα ακόμα και σε απαιτητικά προβλήματα. Η μεγαλύτερη κεφαλή μπορεί να αντιμετωπίζει και μεγαλύτερα σε όγκο περιστατικά το ίδιο καλά.

Οι διπλές κεφαλές προσφέρουν θεραπεία στον μισό χρόνο. Επειδή τοποθετούνται ταυτόχρονα στην ίδια συνεδρία δεν απαιτείται επιπλέον συνεδρία που θα κόστιζε χρόνο και χρήμα.

Οι σπουδαιότερες όλων αφορούν μικρούς μώλωπες, λόγω της αναρρόφησης, που υποχωρούν άμεσα. Ο/η ενδιαφερόμενος/η μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του. Παρατηρείται επίσης, ερυθρότητα της περιοχής, λόγω του ψύχους που υποχωρεί σε 1 – 5 ώρες.

Οι ειδικοί μας σας περιμένουν στο Christou Lab για να σας απαντήσουν με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια σε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν διάγνωση αναγκών & ενημέρωση της μεθόδου.