Φωτοανάπλαση
Μέθοδος άμεσης ενεργοποίησης των λειτουργιών του δέρματος

Η λειτουργία Φωτοανάπλασης επιτρέπει τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και διεσταλμένων πόρων, διεγείρει το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την ανάπλαση των κυττάρων, ενώ παράλληλα προσφέρει στο δέρμα μία λεία όψη και επιπλέον ρυθμίζει την λιπαρότητα της επιδερμίδας. Η ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών του δέρματος του προσώπου εσωτερικά, μας δίνει σαφώς καλύτερο και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα αφού είναι τα στοιχεία που τα έχει παράγει τελικά το δέρμα από μόνο του.

Το ερυθρό φάσμα του φωτός διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει τον μεταβολισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την παραγωγή ινοβλαστών. Η ροή γίνεται καλύτερη και το δέρμα απαλλάσεται υποδόρια απο συσσωρευμένα στοιχεία και τοξίνες που εμποδίζουν την θρέψη του.

  • Λείανση των ρυτίδων
  • Ενεργοποίηση της κυτταρικής ανανέωσης
  • Μείωση ευρυαγγειών και διάχυτων αγγειωμάτων
  • Ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Μείωση διαμέτρου των πόρων της επιδερμίδας
  • Ρύθμιση λιπαρότητας επιδερμίδας

Απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή εμφανίζεται ορατή διαφορά στην συνεκτικότητα των ιστών, την σύσφιξη και την μείωση των ρυτίδων.

Εκτός από την πολύ καλή αποτελεσματικότητά του, το σύστημα φωτοανάπλασης προσφέρει επίσης μεγάλη άνεση στον πελάτη / στην πελάτισσα με το θερμοηλεκτρικό σύστημα ψύξης του. Μαζί με την τεχνική του πολυπαλμικού φωτός, εξαλείφει την αίσθηση του «καψίματος» που υπήρχε με τα παλιότερα μηχανήματα.