Δερμοαπόξεση
Ανανέωση και λείανση της “κουρασμένης” επιδερμίδας

«το πιο όμορφο δέρμα….είναι το υγιές δέρμα»

Το ΔΕΡΜΑ…είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού και ταυτόχρονα είναι αυτό που εκτίθεται στο περιβάλλον περισσότερο από κάθε άλλο. Κάθε ημέρα που βρισκόμαστε στο εξωτερικό περιβάλλον, εκθέτουμε το δέρμα μας στις βλαπτικές υπεριώδεις ακτινοβολίες UV, στις κλιματολογικές αλλαγές, στην μόλυνση της ατμόσφαιρας και σε άλλους παράγοντες που προκαλούν την γήρανση και την φθορά στο δέρμα μας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι να συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, τα οποία φράζουν τους πόρους και παρέχονται
μειωμένα επίπεδα οξυγόνου. Ενεργοποιούνται ελεύθερες ρίζες, πυροδοτώντας το οξειδωτικό στρες, το οποίο οδηγεί σε αύξηση φλεγμονών και στην εκφύλιση των κυττάρων.

Το microplus+, είναι ένα μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών που βασίζεται στις θεραπευτικές δράσεις δύο τεχνολογιών.

  1. Νέας γενιάς δερμοαπόξεση με διαμάντι
  2. Σονοφόρεση (διείσδυση ισχυρών αντιοξειδωτικών, βιταμινών, πεπτιδίων & υαλουρονικού οξέος στο δέρμα με την δύναμη των υπερηχητικών κυμάτων)

Το microplus+ είναι μία medi-facial & multi-step θεραπεία, η οποία βελτιώνει την υγεία του δέρματος και αναδεικνύει μία ορατή βελτίωση στην υφή και την εικόνα του δέρματος. Κάθε στάδιο στην διαδικασία του microplus+ παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.
Τα στάδια της θεραπείας microplus+ είναι:

  1. Καθαρισμός & προετοιμασία δέρματος
  2. Καθαρισμός με υπέρηχο
  3. Νέας γενιάς δερμοαπόξεση με διαμάντι
  4. Εφαρμογή peels νέας γενιάς
  5. Σονοφόρεση – διείσδυση βιταμινών, αντιοξειδωτικών, πεπτιδίων & υαλουρονικού οξέος
  6. Αποκατάσταση και προστασία

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία μέθοδος κλινικά αποδεδειγμένη για την ανανέωση και την λείανση που προσφέρει στην επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην εικόνα ενός νεανικού δέρματος.
Η δερμοαπόξεση νέας γενιάς που διαθέτει το microplus+, παρέχει ακόμη περισσότερα οφέλη, αφού οι μοναδικοί ράβδοι έχουν ενισχυμένη
αναρρόφηση vacuum, για μέγιστη οξυγόνωση και υπεραιμία. Η δράση τους είναι διπλή:

1η δράση: correction
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις υπερκερατώσεις. Το δέρμα απαλλάσσεται από φαγέσωρες (μαύρα στίγματα) και ρύπους. Το δέρμα είναι λείο, ανανεωμένο και καθαρό δίχως ατέλειες.

2η δράση: stimulation
Η έντονη αναρρόφηση διεγείρει την μικροκυκλόφορια, ανασηκώνοντας απαλά την επιδερμίδα. Έτσι, αυξάνεται η αιμάτωση στον ιστό και ενισχύεται η κυτταρική ανάπλαση καθώς και η δημιουργία νέου κολλαγόνου.

Τα peels νέας γενιάς είναι ένας μη επεμβατικός τρόπος για την μείωση των ατελειών του δέρματος και την βελτίωση την συνολικής εικόνας του
δέρματος. Λειαίνουν και ομαλοποιούν την υφή και αποκαθιστούν τον φυσιολογικό και υγιή χρωματικό της τόνο.

Ένα peel νέας γενιάς δρα απολεπίζοντας και αφαιρώντας τα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τους
εσωτερικούς μηχανισμούς, δίχως να τραυματίζει και προκαλεί αποφολίδωση στο δέρμα.

Οι συνθέσεις τους είναι cocktail & multifunctional, έτσι ώστε το δέρμα να δέχεται πολλαπλά οφέλη.
Ο συνδυασμός οξέων και ανώτερων δραστικών συστατικών, όπως Ρεσβερατρόλη, Niacinamide, Pycnogenol, αντιοξειδωτικών και διασταυρούμενου υαλουρονικού οξέος, διεγείρει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό, ενεργοποιεί τις λειτουργίες του δέρματος, καθώς και την σύνθεση κολλαγόνου.

Τα Peels μπορούν να βελτιώσουν δραστικά τις ατέλειες στο δέρμα μας, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ανομοιόμορφη και τραχιά υφή, θαμπό, κουρασμένο και άτονο δέρμα, υπερμελαγχρώσεις και ακμή.

Μεσοθεραπεία με τεχνική της σονοφέρεσης……. η δύναμη των υπερηχητικών κυμάτων! Η Sonophoresis έχει αποδειχθεί πως αυξάνει την διαπερατότητα του δέρματος έως και 800%!

Τα ειδικά θεραπευτικά & εξατομικευμένα cocktail που εφαρμόζονται, δίνουν πραγματική τροφή στο δέρμα. Το δέρμα θωρακίζεται με πολύτιμες βιταμίνες, ενισχύεται με μοναδικά αντιοξειδωτικά, ενυδατώνεται με διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ και οι ρυτίδες ομαλοποιούνται με την δράση των πεπτιδίων.

Δείτε την διαφορά από την 1η συνεδρία!!

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η θεραπεία microplus+ παρέχει μη επεμβατική προσέγγιση στους πελάτες που αναζητούν βέλτιστα ορατά και άμεσα αποτελέσματα. Εξατομικεύονται και προσαρμόζονται, έτσι ώστε να δράσουν έως το επιθυμητό επίπεδο και βάθος που απαιτείται σε κάθε περίσταση. Έπειτα από μια συζήτηση με τους ειδικούς μας αποφασίζουμε μαζί τον αριθμό θεραπειών για το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς. Σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και μία συνεδρία αρκεί!

Όλοι οι τύποι δέρματος, μπορούν να ωφεληθούν από την θεραπεία microplus+ ανεξάρτητα από την κατάσταση του δέρματος, την ηλικία, το φύλο και την εθνικότητα, διαφοροποιώντας κάθε φορά η αισθητικός τις ρυθμίσεις και τα προϊόντα ανάλογα την ανάγκη.