Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση και ευχαρίστηση των πελατών μας, συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικών προϊόντων για να πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Στο κέντρο μας θα βρείτε μοναδικά προϊόντα αισθητικής περιποίησης και θεραπείας

Αντηλιακά Νέας Γενιάς, με Ενεργή Φωτοπροστασία & Επανορθωτική Δράση! Το Heliocare παρέχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες για τη φροντίδα του δέρματος. Λειτουργεί για την πρόληψη της βλάβης του ήλιου, προσφέροντας τις μοναδικές ιδιότητες ενός φυσικού εκχυλίσματος της φτέρης (PLE).

«Όλα τα προϊόντα Μurad βασίζονται στη θεωρία μου περί της Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™, θεωρία που εξετάζει τη δυνατότητα των κυτταρικών μεμβρανών να συγκρατούν νερό, ως τον απόλυτο δείκτη καλής υγείας»

Weyergans σημαίνει προσανατολισμένη στα αποτελέσματα του δέρματος, το σχήμα και την υγειονομική περίθαλψη και χωρίς συμβιβασμούς υψηλής ποιότητας. Ίδια επιστημονική έρευνα, πολλές καινοτομίες και η δέσμευση για την οικολογία και τη βιωσιμότητα αποτελούν τη βάση της συνολικής κόσμους των προϊόντων και την εφαρμογή. Με αίτημα της «High Care ®» και τις έννοιες της ομορφιά, η μάρκα έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εικόνα και ένα από τα σημαντικότερα γερμανικά και διεθνή εμπορικά σήματα στο χώρο της αισθητικής ιατρικής και ιατρικής ευεξίας.

Προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε κατάσταση δέρματος. Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 σχεδιάζονται ειδικά για να στοχεύουν στη γήρανση του δέρματος, την ακμή, τις ατέλειες, την χρόνια ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα του δέρματος, καθώς και τους μαύρους κύκλους.

Καταλαβαίνουμε ότι το δέρμα είναι το καλύτερο φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε. Όταν αισθάνεστε άνετα με την εμφάνισή σας, όταν παίρνετε το πιο υγιές δέρμα και τα πιο λαμπερά μαλλιά είστε σε θέση να επιτύχετε οτιδήποτε. Με τα προϊόντα της εταιρείας Toskani, μπορείτε να το καταφέρετε..

Το όμορφο δέρμα ενισχύει τη ζωή των ανθρώπων και δημιουργεί αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Τα προϊόντα ASAP προσφέρουν επιστημονικά αποδεδειγμένες λύσεις φροντίδας δέρματος για γυναίκες και άνδρες με διαφορετικούς τύπους δέρματος. Η επιτυχία βασίζεται στη χρήση ενεργών συστατικών όπως τα άλφα υδροξυοξέα (AHAs) και τα αντιοξειδωτικά για να δημιουργήσουν απλή φροντίδα του δέρματος που έχει ορατά αποτελέσματα ταχείας δράσης. Η ASAP διατηρεί τη σειρά προϊόντων της συνοπτική και προσιτή, ώστε η φροντίδα του δέρματος σας να είναι μια απλή απόλαυση κάθε μέρα. Το ASAP εργάζεται σκληρά για να κάνει την όμορφη επιδερμίδα εύκολη. Ελάτε στο καθαρό δέρμα, δοκιμάστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και την επιστήμη του όμορφου δέρματος – A.S.S.P.

Προμηθευτειτε τα τωρα απο το κεντρο μας