Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την καθημερινή μας φυσική δραστηριότητα;

Μελέτες δείχνουν ότι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας είναι απλά να κινούμαστε περισσότερο.
Η αλλαγή της καθημερινότητάς σας – ώστε να είστε ποιο ενεργοί – έχει άμεση σχέση με τον έλεγχο του σωματικού βάρους, τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, τη μείωση του άγχους, τον αποτελεσματικό έλεγχο του διαβήτη. Ουσιαστικά η αλλαγή αυτή κρύβεται πίσω από την απομάκρυνση κάθε σύγχρονου νοσήματος φθοράς όπως ο καρκίνος, το alheimer κα

Τι είναι το SenseWear;

Το SenseWear είναι ένα άνετο και εύκολο στη χρήση μόνιτορ, το οποίο μπορεί με ακρίβεια να παρακολουθήσει τις καταναλισκόμενες θερμίδες του οργανισμού, τη διάρκεια της συνολικής δραστηριότητας του σώματος, τον αριθμό των βημάτων που κάνετε, την διάρκεια του ύπνου σας και πολλές άλλες παραμέτρους.

Το SenseWear διαθέτει τέσσερις αισθητήρες για να υπολογίζει τις θερμίδες που πραγματικά καταναλώθηκαν καθώς τη διάρκεια και την ένταση της σωματικής δραστηριότητας. Οι βηματομετρητές διαθέτουν μόνον έναν. Έχει ελεγχθεί κλινικά και χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία και σε πανεπιστήμια όλου του κόσμου.

Παρακολουθεί και δείχνει ακριβώς πόσες θερμίδες ανά ημέρα καταναλώνετε ΕΣΕΙΣ προσωπικά, σε αντίθεση με τις θερμίδες που υπολογίζονται μέσω εξισώσεων λαμβάνοντας υπ’ όψιν το μέσο όρο καύσης θερμίδων οποιουδήποτε ανθρώπου, ή από τα μηχανήματα γυμναστικής, τα οποία φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για εσάς. Κάθε συσκευή SenseWear® βαθμονομείται στα ατομικά χαρακτηριστικά του χρήστη.

Γνωρίζοντας τις θερμίδες που καταναλώνετε και την διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενημερώνεστε πλήρως εσείς – και ο διαιτολόγος που σας παρακολουθεί – ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε την υγεία σας

Τέλος σαν πρόσθετη λειτουργία η ίδια συσκευή μπορεί ακόμα να υπολογίσει τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Απλά φορέστε το κατά τη διάρκεια του ύπνου και ο διαιτολόγος σας θα είναι σε θέση να διαπιστώσει πόση ώρα σας πήρε μέχρι να κοιμηθείτε, πόση ώρα κοιμηθήκατε στην πραγματικότητα, και ποια ώρα σηκωθήκατε.

Απλά φορέστε το στο επάνω μέρος του δεξιού σας βραχίονα και είστε έτοιμοι! Το SenseWear ενεργοποιείται αυτόματα και καταγράφει δεδομένα.