Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας. Αλλά καμιά φορά πρέπει να ξεκινήσει και από την άκρη…

Τα περιποιημένα νύχια είτε είναι χεριών είτε ποδιών πάντα προσδίδουν το κάτι παραπάνω. Είτε αυτό είναι η ολοκλήρωση μιας εμφάνισης μαζί με ρούχα, βάψιμο κλπ, ώστε κάθε λεπτομέρεια να είναι εκθαμβωτική… Είτε απλά για να καθίσουμε στο καναπέ μας και να νιώσουμε πιο όμορφες.

Στο ChristouLab συνεργαζόμαστε με την κορυφαία και πρωτοπόρα εταιρεία σε αυτό το χώρο την CND για να παρέχουμε ότι καλύτερο και πιο εξελιγμένο υπάρχει. Πέρα από τον καλλωπισμό των νυχιών μεγάλη σημασία έχει και η σωστή φροντίδα και καθαρισμός των νυχιών και δέρματος. Μετά από αυτό έχουμε δύο επιλογές βαψίματος είτε για χέρια είτε για πόδια. Και φυσικά πέρα από τις χρωματικές αποχρώσεις μπορούμε πάντα να προσθέσουμε κάποια ιδιαιτερότητα για πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα με σχέδια και λάμψη.

Τεχνική Vinylux CND

Η νέα αυτή τεχνική της CND πρακτικά αντικατέστησε το απλό βάψιμο δίνοντας μεγαλύτερη αντοχή, διάρκεια & λάμψη χρησιμοποιώντας μανό ειδικής τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα είναι πιο ομοιόμορφο και διαρκεί μία βδομάδα με καλύτερη αντοχή.

Τεχνική Shellac CND

H CND ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε αυτή την τεχνική και ακόμα πρωτοπορεί σε αυτό. Γνωστή πλέον τεχνική και ιδιαίτερα δημοφιλής αφού διαρκεί 3 βδομάδες καθώς και το βάψιμο έχει καλύτερη αντοχή σε καθημερινές καταπονήσεις. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που χρειάζονται όμορφα άκρα κάθε μέρα χωρίς να ασχολούνται με αυτό. Ένα μειονέκτημα της τεχνικής ήταν ο παραπάνω χρόνος που απαιτούταν καθώς κάθε στρώση βαφής και γυαλιστικού χρειαζόταν ψήσιμο από φως. Πλέον με τις νέες λάμπες LED της CND και τα ειδικά μανό, αυτός ο χρόνος περιορίζεται αρκετά χωρίς να επηρεάζεται το αποτέλεσμα.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, μπορούμε να περιποιηθούμε τα νύχια σας και να τα κάνουμε να ταιριάξουν στη ζωή σας και στις προτιμήσεις σας.