Ριζική Αποτρίχωση
Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μόνο στα σημεία που εσείς επιλέγετε

Με τη σωστή επαγγελματική και προσεκτική εφαρμογή από τους ειδικούς μας δεν μένουν ποτέ σημάδια από τη ριζική αποτρίχωση με βελόνα και δεν έχετε να φοβηθείτε για καμία μόνιμη παρενέργεια στο δέρμα σας, ούτε για την περιοχή που την εφαρμόζετε, αλλά ούτε και αργότερα και ο πόνος δεν είναι μεγάλος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν μερικοί. Δοκιμάστε  μερικές τρίχες και μετά αποφασίστε. Το ποσοστό επιτυχίας είναι 100%.

Η ριζική αποτρίχωση δεν ενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις :

  • Παθολογικές καταστάσεις όπως: Επιληψία, αιμοφιλία, βηματοδότης.
  • Όσον αφορά τις γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης και θέλουν να συνεχίσουν την αποτρίχωση  σε επανειλημμένες ερωτήσεις πολλών γυναικολόγων όλοι είναι σύμφωνοι ότι η ριζική αποτρίχωση με βελόνα επιτρέπεται στην περίοδο της κύησης.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ριζικής αποτρίχωσης με βελόνα είναι ότι ο θεραπευτής διαλέγει να αποδυναμώσει μόνο τις τρίχες εκείνες τις οποίες ο ενδιαφερόμενος επιλέγει και όχι όπως τα άλλα μέσα που εφαρμόζονται σε όλη την περιοχή και ενεργούν σε δέρμα, σε τρίχες και σε χνούδι χωρίς την ευχέρεια της επιλογής.

Επίσης όπως είπαμε και νωρίτερα έχει μόνιμο αποτέλεσμα τις τρίχες που εφαρμόζεται.

Τέλος έχει τις λιγότερες αντενδείξεις σε σχέση με άλλες μεθόδους όπως η φωτοαποτρίχωση, αφού δεν επηρεάζεται από την εποχή του χρόνου ή άλλες καταστάσεις (Εγκυμοσύνη, ευαισθησίες κλπ)

Το μοναδικό μειονέκτημά της είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε μεγάλες επιφάνειες του σώματος αφού θα πάρει πολύ χρόνο και κόστος.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος με τα σημερινά δεδομένα για την μόνιμη αποτρίχωση είναι η ριζική. Η τεχνολογία αυτή δεν είναι καινούρια αλλά συνεχώς εξελίσσεται.  

Στο ChristouLab δεν θα μπορούσαμε παρά να χρησιμοποιούμε το Apilus3G, το οποίο αποτελεί το νούμερο ένα όνομα στην μόνιμο αποτρίχωση. Η τεχνολογία Apilus 3G εκπέμπει μια απόλυτα σταθερή ραδιοσυχνότητα σε τιμή των 13,54 MHz. Προσαρμόζεται στην μεταβλητή ποικιλομορφία του ανθρώπινου θύλακος ενώ παράλληλα διανέμει την κατάλληλη ποσότητα ενέργειας με αποτέλεσμα την 100% ασφαλή και απαλή, μόνιμη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος και όλα τα είδη τριχών.

Ο πόνος έχει ελαχιστοποιηθεί  με το νέο αυτό τύπο μηχανήματος. Μία πολύ λεπτή βελόνα η οποία είναι αποστειρωμένη, σφραγισμένη και μίας χρήσης, εισάγεται απαλά σε υποδοχή του δέρματος και σε όλο το μήκος του θύλακα μέχρι την θηλή, χωρίς να τρυπήσει το δέρμα γιατί η διάμετρός της είναι μικρότερη από τη διάμετρο του τριχοσμηγματογόνου θύλακα  και γι’ αυτό δεν πονάει καθόλου και ο χειρισμός είναι αναίμακτος. Η βελόνα διοχετεύει ένα σύντομο υψίσυχνο ρέυμα στα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας με αποτέλεσμα την καταστροφή της ρίζας σε δέκατα του δευτερολέπτου.  Μπορεί να παρατηρηθεί κάποιος ερεθισμός του δέρματος που πιθανόν να διαρκέσει έως λίγες ώρες.