Έχετε αναλογιστεί πόσο σημαντικό είναι να βοηθάτε το δέρμα σας να ανανεώνετε?

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν πια σε απόσταση αναπνοής και όλοι μας τρέχουμε πανικόβλητοι να προλάβουμε τα καθημερινά προβλήματα και υποχρεώσεις μας, παραμελώντας τον εαυτό μας.

Δερμοαπόξεση

 Μια διαδικασία (κυτταρική ανανέωση) που η επιδερμίδα κάνει από μόνη της αλλά έχει μεγάλη σημασία να την επιταχύνουμε με τη βοήθεια της δερμοαπόξεσης. Το μηχάνημα Microplus συνδυάζει και τη δυνατότητα για ελεγχόμεση δερμοαπόξεση του δέρματος. Με ποικιλία κεφαλών και εντάσεων το έμπειρο προσωπικό του christoulab μπορεί να πετύχει το βαθμό απολέπισης που επιθυμεί με απόλυτη ακρίβεια. Απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και από τη θαμπάδα του δέρματος σας, νιώστε το λείο και φωτεινό.

Ραδιοσυχνότητες

 Κλασσικές και αποτελεσματικές, ένα από τα πιο ισχυρά όπλα στην αντιγήρανση και ένα από τα λίγα αποτελεσματικά στη σύσφιγξη. Ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου στοχεύοντας απευθείας στους ινοβλάστες. Βελτιώνει άμεσα την όψη του προσώπου χωρίς να παραμορφώνει και χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Το μηχάνημα Dermax από την Ισπανία διαθέτει διαφορετική κεφαλή για τα μάτια και διαφορετική για το υπόλοιπο πρόσωπο και το λαιμό, συνδυάζει διπολική και μονοπολική ραδιοσυχνότητα με υψηλή ισχύ, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εγγυημένο από την 1η κιόλας συνεδρία. Η αίσθηση που έχετε κατά τη διάρκεια: μια γλυκά ζέστη, απόλυτα ανεκτή και ευχάριστη.

Peels νέας γενιάς

 Ελαχιστοποιώντας τους ερεθισμούς, τα peels νέας γενιάς έρχονται να εγγυηθούν το μέγιστο αποτέλεσμα με τους ελάχιστους ερεθισμούς. Δουλεύουν από μέσα προς τα έξω και για αυτό το λόγο δεν ερεθίζουν το δέρμα όπως τα παλιότερα peelings, αλλά το ενεργοποιούν και κουμπώνουν στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του δέρματος. Δυσχρωμίες, ακμή, γήρανση, θαμπάδα, αφυδάτωση βελτιώνονται αισθητά από την πρώτη κιόλας συνεδρία μη τη χρήση του κατάλληλου peel. Εξειδίκευση, αξιολόγηση και εμπειρία είναι τα μυστικά για την απογείωση του αποτελέσματος με απόλυτη ασφάλεια.

Οι θεραπείες πολλές και αποτελεσματικές. Από την πρώτη κιόλας θα δείτε και θα νιώσετε τη διαφορά στο πρόσωπό σας.  Η μέγιστη συχνότητα που μπορούν να εφαρμοστούν είναι ανά εβδομάδα, αλλά το διάστημα αυτό ποικίλει ανάλογα με το είδος της θεραπείας και την απόκριση του δέρματος. Το αποτέλεσμα απογειώνεται όταν οι θεραπείες αυτές συνδυάζονται και δημιουργούνται εξατομικευμένα πρωτόκολλα «προπόνησης» του δέρματος. Αυτό προκύπτει μετά από αξιολόγηση του δέρματος, των αναγκών, του προσωπικού ιστορικού αλλά και των επιθυμιών σας από τους αισθητικούς του christoulab.