Υλικά (για 4 άτομα):

  • 600 γρ. γαλοπούλα στήθος
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 γιαούρτια
  • 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. κόλιανδρο
  • 2½ κ.γ. κάρυ σε σκόνη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  •  Στύβετε το λεμόνι.
  • Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο.
  • Σ’ένα μπολ ανακατεύετε το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το ένα γιαούρτι, τις 2 κ.γ. κάρυ, τον κόλιανδρο,αλάτι και πιπέρι.
  • Αλείφετε το ψαχνό της γαλοπούλας μ’αυτό το μείγμα και αφήνετε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Ρίχνετε το ελαιόλαδο σ’ένα γουόκ και βάζετε να ροδίσει το  κρέας για 5’ από την κάθε πλευρά.
  • Σκεπάζετε και αφήνετε σε σιγανή φωτιά για 15’.
  • Ανακατεύετε το δεύτερο γιαούρτι με τη μισή κ.γ. κάρυ και περιχύνετε το κρέας.
  • Αφήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 5’ ακόμα