Υλικά:

  • 1 ποτήρι ντομάτα
  • 2 πιπεριές
  • 15 περίπου μανιτάρια
  • 45γρ. ζαμπόν
  • 1 αυγό
  • αλάτι, πιπέρι κόκκινο
  • 1 κουταλιά λάδι

Εκτέλεση:

  • Βάζουμε σε ένα τηγάνι τεφάλ τη ντομάτα να πάρει μερικές βράσεις.
  • Μετά ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, τα μανιτάρια σε φέτες και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να ψηθούν και να δέσει η ντομάτα.
  • Χτυπάμε το αυγό και το ρίχνουμε στο μείγμα, μετά το ζαμπόν ψιλοκομμένο και όταν ψηθεί το αυγό το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το λάδι.