Το διάστημα αυτό μέχρι τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για το δέρμα του προσώπου σας. Το πέρασμα στις χαμηλές θερμοκρασίες, η έκθεση στους ρύπους της πόλης, το κάπνισμα είτε πρόκειται για παθητικό ή ενεργητικό, το επιπλέον άγχος από τις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι κάποιοι μόνο από τους παράγοντες που συντελούν στην πρόωρη γήρανση και στη θαμπάδα του προσώπου. Ευτυχώς στο χώρο της αισθητικής του Christoulab έχουμε πια πολλά όπλα στη φαρέτρα μας για την αποκατάσταση της φρεσκάδας και της λάμψης του δέρματος σας με απόλυτα ασφαλή, αλλά και αποτελεσματικό τρόπο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σας παραθέτουμε μια μικρή περιγραφή για το κάθε ένα:

Φωτοανάπλαση

Αναγεννά το δέρμα εκ των έσω ενεργοποιώντας τη δράση των ινοβλαστών και της παραγωγής κολλαγόνου με τη δύναμη του φωτός. Επενδύοντας σε ένα πολύ δυνατό και εξελιγμένο καναδέζικο μηχάνημα της Apilux η φωτοανάπλαση έχει πια κατοχυρώσει τη θέση της στη μάχη της αντιγήρανσης και του «γεμίσματος» του προσώπου.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Στο Christoulab συνδυάζουμε την αξιοπιστία του πιστολιού Pistor Elianse (το πλέον καθιερωμένο πιστόλι μεσοθεραπείας από τη Γαλλία) με τα πλούσια και εξειδικευμένα μεσοθεραπευτικά κοκτέηλ της Toskani και της K surgery, ώστε να διοχετεύσουμε στο δέρμα σας όλα τα απαραίτητα συστατικά για ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιγξη, απόλυτα εξειδικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες του. Για extra αποτέλεσμα η ενέσιμη μεσοθεραπεία απογειώνεται με το microneedling. Μικροί, χιλιάδες μικρονυγμοί έρχονται να ενεργοποιήσουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης & αντιγήρανσης του δέρματος για ένα φυσικό αποτέλεσμα αναδόμησης που διαρκεί και συνέχεια βελτιώνει την όψη του προσώπου σας. Ακόμα πιο εξειδικευμένη είναι η μεσοθεραπεία PRP ή αλλιώς αυτόλογη. Αυξητικοί παράγοντες από το δικό σας αίμα απομονώνονται με φυγοκέντρηση και διοχετεύονται στο δέρμα του προσώπου σας με το πιστόλι Pistor, ώστε να δώσουν τη μέγιστη δράση τους  στην αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος

Μεσοθεραπεία με υπερήχους

 Αγαπημένη και απόλυτα ευχάριστη θεραπεία, κυρίως για όσους δε νιώθουν άνετα με την ενέσιμη μεσοθεραπεία, εμπλουτίζει το δέρμα σας με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ενυδατικά στοιχεία, ενώ η αίσθηση είναι αυτή της ζεστής θαλπωρής. Διοχετεύει τα συστατικά που το δέρμα χρειάζεται έως και 300 φορές περισσότερο σε σχέση με τη χρήση καλλυντικών! Το μηχάνημα Microplus από την Αυστραλία μαζί με τους πλούσιους ορούς της ASAP εξασφαλίζουν άμεση τόνωση και λάμψη στο δέρμα σας.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2741024656