Τι είναι τα ένζυµα;

Τα ένζυµα είναι ειδικές πρωτεΐνες που βρίσκονται σε κάθε οργανισµό και δρουν ως καταλύτες στις χηµικές αντιδράσεις που λαµβάνουν χώρα στο µεταβολισµό µας. Οι χηµικές αντιδράσεις αυτές είναι ενεργές σε κάθε κύτταρο του σώµατος µας κάθε δευτερόλεπτο. Εάν τα ένζυµα στον οργανισµό µας δεν είναι αρκετά ο µεταβολισµός µας δυσλειτουργεί  και οι καύσεις δεν γίνονται σωστά, …όλα εξαρτώνται από τα ένζυµα.

Ποια η χρησιµότητά τους στην ιατρική αισθητική;

Λόγω των βιοχηµικών χαρακτηριστικών τους τα ένζυµα χρησιµοποιούνται  πάνω στον ιστό του δέρµατος και στοχεύουν απευθείας στο πρόβληµα που θέλουµε να βελτιώσουµε. Τα ένζυµα που χρησιµοποιούµε στην ιατρική αισθητική είναι:
• η κερατινάση για την αποµάκρυνση  των νεκρών κυττάρων και την δηµιουργία διόδων για να εισχωρήσουν άλλα δραστικά συστατικά.
• η λιπάση για την διάλυση του συσσωρευµένου τοπικού λίπους.
• η κολλαγενάση για την διάλυση των συσσωρευµένων οζιδίων κυτταρίτιδας, και
• η υαλουρονιδάση για την διάσπαση των πολυσακχαριτών των όποιων η υπερβολική συγκέντρωση ευθύνεται για τις κατακρατήσεις.

Τι αποτελέσµατα υπάρχουν;

Ως αποτέλεσµα της µεταβολικής δράσης των ενζύµων τα οποία αναγνωρίζονται και απορροφώνται απευθείας από την εστία του προβλήµατος παρατηρείται σηµαντική βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρµατος, στη µείωση των ρυτίδων καθώς και έντονη λευκαντική δράση.
Επιπλέον, στα ακνεϊκά δέρµατα βλέπουµε µείωση των σµηγµατορροϊκών συσσωρεύσεων καθώς και του µεγέθους των πόρων. Αντίστοιχα στο σώµα έχει παρατηρηθεί έντονη περιµετρική απώλεια λίπους στο  91% των περιπτώσεων µε µέση µείωση ανά περιοχή 2cm.

Επιπλέον, έχουµε επιβεβαιωµένα αποτελέσµατα µείωσης της όψης φλοιού πορτοκαλιού και βελτιωµένη εµφάνιση του δέρµατος στο 100% των περιπτώσεων.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Χρειάζονται από 6 έως 10 εφαρµογές ανάλογα την περίπτωση µε συχνότητα 2 φορές την εβδοµάδα.

Σε ποιούς απευθύνεται η θεραπεία των ενζύµων;

Σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν  δραστικά αποτελέσµατα µε ένα προϊόν που προσεγγίζει την φαρµακευτική βιοµηχανία χωρίς να χρειάζεται η εφαρµογή ενέσεων, rollers και micro-needling. Επιπλέον η χρήση τους συνδυάζεται µε όλες τις µηχανικές θεραπείες (ραδιοσυχνότητες, υπερήχους κ.λ.π)

Πλεονεκτήματα

Δεν λεπταίνουν την κεράτινη στοιβάδα
Δεν διαταράσσουν τα PH του δέρματος
Δεν επηρεάζουν τον φυσικό μανδύα υδάτωσης
Δεν ερεθίσουν
Ειδικά για ευαίσθητα δέρματα
Ανανεώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα με φυσικό τρόπο
Συνδυασμός peeling, βιταμινών και υαλουρινικού οξέως σε ένα φιαλίδιο

Κατάλληλο για:

Θεραπείες προσώπου
Φροντίδα ευαίσθητου δέρματος
Εβδομαδιαία ή καθημερινή συντήρηση peeling

Υπάρχουν περιορισµοί και αντενδείξεις;

Τα ένζυµα είναι 100% βιοαποδεκτά  από τον οργανισµό και µπορούν να χρησιµοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς περιορισµό. Πληρούν  όλες τις προδιαγραφές καθαρότητας στην παρασκευή τους  για µεγαλύτερη διεισδυτικότητα (µέθοδος λυοφιλίωσης) και δεν περιέχουν πρόσθετα  συντηρητικά, αρώµατα και parabens.

Με την εγγύηση των εργαστηρίων Proteos Biotech Laboratories, Madrid-Spain.

Τα PBSerum® σχεδιάζονται και παράγονται από την PROTEOS  BIOTECH Laboratories που αποτελεί πρωταρχικό κατασκευαστή των ενζύµων για βιοϊατρική χρήση, καλλιέργειες κυττάρων και καλλυντικών.
Τα ένζυµα PBSerum® εφαρµόζονται µόνο από εκπαιδευµένους επαγγελµατίες. Αυτό αποτελεί την εγγύησή σας ότι οι θεραπείες θα πραγµατοποιηθούν µε την καλύτερη φροντίδα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσµα.

Πηγή: http://www.goumasbeautymed.gr/